Jovanovic wil operatie uitstellen voor Gouden Schoen

10 november 2009, 09:28   Bijgewerkt: 10 november 2009, 09:33

Milan Jovanovic heeft zichzelf een duidelijk doel gesteld. De aanvaller van Standard Luik is vastbesloten om de Gouden Schoen, de prijs voor beste speler van de Belgische competitie, te winnen. Om dat bereiken, wil hij zelfs een operatie uitstellen.

De Serviër sukkelt al enige tijd met knieklachten en zou zich eigenlijk begin december, na de laatste CL-groepswedstrijd, laten opereren. "Dat zou ideaal geweest zijn, rekening houdend met een revalidatieperiode van drie weken. Dan mis ik alleen de laatste vier competitiewedstrijden voor de winterstop. Maar ze hebben me erop gewezen dat precies die periode bepalend kan zijn voor het stemgedrag voor de Gouden Schoen. Daarom stel ik de operatie misschien beter uit tot de eindejaarsperiode", zo luidt de verklaring van Jovanovic in Het Laatste Nieuws.

De Gouden Schoen wordt op 13 januari uitgereikt. Omdat Jovanovic in de winterstop wil vertrekken, is de kans aanwezig dat hij dan al bij een andere club zit. Maar als hij wint, wil hij het gala meemaken. "Zelfs al zit ik tegen dan in het hol van Pluto, als ik win, zal ik er zijn. Desnoods laten we de vliegtickets door Standard betalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen