McClaren: "Winst op Sheriff cruciaal voor Twente"

4 november 2009, 18:04   Bijgewerkt: 4 november 2009, 18:12

FC Twente begon de groepsfase van de Europa League flitsend met een zege bij Fenerbahçe, maar daarna kwam de klad er in. Na een doelpuntloos gelijkspel thuis tegen Steaua Boekarest volgde een nederlaag bij FC Sheriff Tiraspol (2-0). Hierdoor is de return tegen Sheriff, donderdag, ineens van groot belang.

"We moeten winnen morgen", zegt manager Steve McClaren dan ook op de officiële website van zijn club. "Het is ook goed dat er druk is en dat er verwachtingen zijn, daar moeten we mee om kunnen gaan. Of winst cruciaal is om door te komen in de groep? Dat denk ik wel ja. Het zal lastig worden als we morgen niet winnen. Maar als we dat wel doen hebben we de zaken in onze eigen hand."

Keeper Sander Boschker is het eens met zijn trainer. "Ik denk dat we deze moeten winnen om te kunnen overwinteren in Europa", zegt de routinier, die een zware wedstrijd verwacht. "Tegen ploegen die zich in laten zakken hebben we het moeilijk. Daarom hoop ik ook dat we doorgaan, dan tref je vaak voetballende ploegen. Qua voetbal verdienen wij dat denk ik ook. We hebben laten zien heel goed en aanvallend te kunnen voetballen. Maar we moeten het morgen eerst laten zien. Het belangrijkste zal zijn dat wij een goal meer maken dan de tegenstander, dan zijn we tevreden."

De wedstrijd tussen FC Twente en Sheriff begint donderdag om 21.05 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen