Pantelic klaar voor duel met Heerenveen

Ger
20 november 2009, 17:18

Ajax-trainer Martin Jol kon vrijdag nog niet over al zijn fitte spelers beschikken. De Hagenaar miste verdediger Bruno Silva en topscorer Luis Suarez. De twee internationals van Uruguay keren pas zaterdag terug op het trainingsveld in Amsterdam na de midweekse wedstrijd tegen Costa Rica. In dat duel in Montevideo (1-1) stelde Uruguay het WK-ticket veilig.

Jol kan voor de thuiswedstrijd zondag tegen SC Heerenveen weer een beroep doen op Marko Pantelic. De Servische spits is hersteld van hamstringblessure, die hij opliep in de verloren uitwedstrijd tegen koploper FC Twente (1-0).

Siem de Jong is voorlopig niet inzetbaar. De middenvelder liep een enkelblessure op bij Jong Oranje en is waarschijnlijk een paar weken uitgeschakeld. Ook Timothée Atouba (knie) ontbreekt zondag, evenals Dennis Rommedahl (enkel).

Bij Heerenveen is de grieperige Mika Väyrynen niet beschikbaar. Paulo Henrique is nog steeds niet topfit. Trainer Jan de Jonge beslist zaterdag of hij de spits opneemt in zijn wedstrijdselectie. Christian Grindheim is volledig hersteld van zijn enkelblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen