Tioté vervangt Brama in 'focusduel' met Vitesse

20 november 2009, 20:34

FC Twente-trainer Steve McClaren heeft zaterdag in het competitieduel met Vitesse de beschikking over vrijwel zijn gehele selectie. De Engelse oefenmeester mist alleen Wout Brama vanwege een schorsing. Cheik Tioté neemt de plaats van de kersverse international op het middenveld vrijwel zeker over, weet TC Tubantia.

McClaren kan overigens nog geen beroep doen op de langgeblesseerde Slobodan Rajkovic. De linksback onderging onlangs in Londen een herniaoperatie en keert zeer waarschijnlijk volgende week terug naar Nederland.

De afgelopen dagen waren veel spelers van de koploper van de Eredivisie op pad voor interlandvoetbal. McClaren is nieuwsgierig naar hoe zijn team tegen Vitesse voor de dag komt na al het interlandgeweld. "Alles draait tegen Vitesse om de focus", laat hij weten. "Veel spelers hebben zich de afgelopen weken moeten focussen op hun eigen land, nu moeten ze de switch maken naar FC Twente. Lukt dat? Als we mentaal niet sterk genoeg zijn, kan ons dat problemen opleveren tegen Vitesse, dan kan het een frustrerend duel worden. Ik hoop dat we er klaar voor zijn.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen