Vloet: "Er moet op korte termijn gewonnen worden"

16 november 2009, 14:37   Bijgewerkt: 16 november 2009, 14:50

Na anderhalf jaar als hoofd opleidingen bij PSV is Wiljan Vloet weer terug als trainer in het betaald voetbal. De oud-coach van FC Den Bosch, Roda JC, Sparta en ADO tekende dit weekend een contract voor 2,5 jaar bij NEC en stond maandag voor het eerst op het veld in Nijmegen. Dat voelde goed, zegt hij op de website van NEC.

"Ik heb er heel veel zin in en vond het fijn om vanochtend weer op het veld te staan en met spelers te kunnen praten. Uiteindelijk gaan we er iets moois van maken", belooft de coach, die nog een doorlopend contract had bij PSV. "Bij PSV hebben we in de afgelopen 1,5 jaar enorm veel bereikt, zaken gerealiseerd waar eigenlijk drie jaar voor was uitgetrokken. De komende tijd zouden de stappen daar langzamer gaan. Ik ben een persoon die uitdagingen nodig heeft en die zouden daar minder worden."

De coach heeft zin in zijn nieuwe avontuur bij NEC, dat door een reeks slechte resultaten afgezakt is naar de voorlaatste plaats in de Eredivisie. "Het is natuurlijk wel een aparte situatie om ergens middenin het seizoen in te stappen, je weet dat er dan iets aan de hand is bij een club. Ik weet welke ambities NEC heeft en welke kant men op wil, maar op korte termijn moet er gewoon gewonnen worden en moet de club op een andere plek terecht komen, zodat men weer trots op NEC wordt. Dat wordt niet eenvoudig, maar ik weet zeker dat we een aantal stappen kunnen gaan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen