Koster gokt niet op gelijkspel tegen Toulouse

16 december 2009, 09:21

Trainer Adrie Koster staat met Club Brugge vanavond voor een zware opgave. De ploeg heeft nog één punt nodig om te overwinteren in de Europa League en dat moet gepakt worden in de thuiswedstrijd tegen het Franse Toulouse. Geen eenvoudige opgave, maar Koster gelooft in een goede afloop. 

"Ik besef goed dat er heel wat op het spel staat. Willen we overwinteren, dan moeten we gewoon voorbij Toulouse zien te geraken", zegt de Nederlandse coach op de website van Club Brugge. "Dit zorgt helemaal niet voor extra druk want het zal mijn jongens allerminst aan motivatie ontbreken. Ook zij weten dat ze deze kans om door te gaan met beide handen moeten grijpen. We staan er goed voor maar beseffen evenzeer dat het ook een dubbeltje op zijn kant zal worden."

Gokken op een gelijkspel wil Koster niet. "We moeten trachten om het iniatief te nemen, voor de zege te gaan en niet louter te speculeren op een gelijkspel."

In de groep van Club Brugge en Toulouse is Shaktar Donetsk zeker van groepswinst. De Oekraïners spelen vanavond tegen het uitgeschakelde Partizan Belgrado.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen