Ajax: Lodeiro komt, Suarez verlengt

23 januari 2010, 12:05   Bijgewerkt: 23 januari 2010, 12:12

Luis Suarez lijkt voorlopig niet van zins om Ajax te verlaten. De Uruguayaan heeft een nieuw, verlengd contract getekend bij de Amsterdamse club, die zaterdag eveneens officieel bekendmaakte dat Suarez' landgenoot Nicolas Lodeiro naar de ArenA komt. Hij tekende een contract voor 2,5 jaar, dat per 1 februari ingaat.

De komst van Lodeiro is geen verrassing. Al vrijdag maakte zijn oude club Nacional Montevideo bekend dat de transfer naar Ajax beklonken was. De 20-jarige middenvelder tekende een contract tot medio 2012 bij Ajax, waarbij de Amsterdamse club de optie heeft om deze verbintenis tussentijds met twee jaar te verlengen.

Dat Lodeiro komt, gaf landgenoot Suarez het laatste zetje om een nieuw contract te tekenen. Zijn oude verbintenis liep tot 2012, hij is nu tot 2013 aan de club verbonden. "Terwijl de buitenwereld speculeerde over mijn vertrek, voerde ik gesprekken met Ajax over een langere verbintenis. Ik heb het naar mijn zin in Amsterdam. Ajax is een prachtige club en het elftal is in ontwikkeling. Ik heb vertrouwen in de werkwijze van de trainer. Dat Lodeiro komt heeft me het laatste zetje gegeven", aldus de spits.

Suarez stapte in de zomer van 2007 over van FC Groningen naar Ajax. De spits uit Uruguay is momenteel niet alleen clubtopscorer in de ArenA, maar ook aanvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen