Moeliker: "Ik neem Janssen niets kwalijk"

19 januari 2010, 09:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kevin Moeliker verwijt Theo Janssen niets. De doelman raakte vorig jaar zwaargewond bij een auto-ongeluk, waarbij Janssen achter het stuur zat. Bloedonderzoek wees uit dat Janssen alcohol gedronken had. Toch is Moeliker mild voor de middenvelder van FC Twente, met wie hij via diens broer bevriend is.

Het ongeluk vond plaats na afloop van de competitiewedstrijd in Enschede tussen FC Twente en Vitesse. "Ik ben bevriend met Johan Janssen, de broer van Theo, en die had me uitgenodigd om mee te gaan. Het was een leuke wedstrijd en daarna was het ook gezellig. Van tevoren hadden we afgesproken dat Theo niet zou drinken en ons naar huis zou rijden. Wij waren daarom ook met de trein naar Enschede gegaan", vertelt Moeliker, die dit seizoen voor FC Lienden speelde, in De Telegraaf.

"Ik heb Theo die avond wel één of twee biertjes zien drinken, maar ben desondanks toch ingestapt. Wat me daarna allemaal is overkomen, neem ik Theo niet kwalijk. Iedereen rijdt wel eens met een biertje op, alleen is het dit keer verkeerd afgelopen. Ik kan wel boos op Theo zijn, maar ik weet dat hij er zelf waanzinnig mee zit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen