Inter-preses stelt Balotelli gerust over toekomst

18 maart 2010, 08:33

Mario Balotelli hoeft niet te vrezen voor zijn toekomst bij Internazionale. Trainer José Mourinho nam de aanvaller niet op in de selectie voor het Champions League-duel met Chelsea, maar Internazionale-voorzitter Massimo Moratti heeft woensdagavond laten doorschemeren dat hier geen conclusies aan verbonden hoeven worden.

Moratti sprak wel zijn steun uit aan Mourinho voor diens beslissing om Balotelli thuis te laten. “Mourinho heeft de juiste beslissing en als hij de juiste beslissing neemt, betekent dat dus dat anderen zich niet volledig inzetten voor de club”, zegt de preses op de website van Inter. Moratti voegde er meteen lovende woorden over Balotelli aan toe. “Hij heeft het talent en het vermogen om een goede speler te worden. Dat zal hij ons in de toekomst laten zien”, sluit het bestuurslid af.

Mourinho weigerde overigens een reden te geven voor het passeren van Balotelli. Volgens diverse media is de Portugese oefenmeester in een conflict verwikkeld met de Italiaan met Ghanese roots, maar dat gerucht is niet bevestigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen