NAC Breda sluit lening af voor korte termijn

8 november 2010, 20:09   Bijgewerkt: 9 november 2010, 10:42

Het bestuur en de financiers van NAC Breda hebben een gezamenlijke oplossing gevonden zodat de continuïteit van de club gewaarborgd blijft. De Bredanaars hebben maandag bij externe financiers een lening afgesloten van 2 miljoen euro, waardoor de liquiditeit op de korte termijn gedekt is. Ondertussen wordt aan een plan gewerkt om het vermogen te versterken. Een aandelenemissie, zoals sponsor Jan Hoppen graag wil, behoort tot de mogelijkheden.

“De partijen gaan met elkaar bekijken welke structuur het beste bij een volksclub als NAC past, zo spraken zij vanavond af”, schrijft NAC in een persverklaring. “Zoals bekend wil het bestuur af van zelfbenoeming en wil het bestuur daarbij alle sponsors, fans, financiers, andere belanghebbenden rond NAC betrekken. Een commissie, met onder anderen NAC-voorzitter Bas van Bavel en sponsor Jan Hoppen, gaat bekijken hoe dat vorm kan worden gegeven.”

Hoppen heeft al meermaals laten weten dat hij Pierre van Hooijdonk en Chris van Nijnatten graag in het bestuur wil hebben. Of dat doorgaat, is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen