Van Gaal pakt punt bij Bayer Leverkusen

20 november 2010, 20:22   Bijgewerkt: 20 november 2010, 22:53

Louis van Gaal heeft zaterdag een prima resultaat geboekt met Bayern München. De Amsterdamse oefenmeester leidde zijn manschappen naar een 1-1 remise bij Bayer Leverkusen, de nummer drie van de ranglijst.

Even mocht Van Gaal zelfs hopen op drie punten. Mario Gomez gaf zijn goede vorm van de afgelopen weken wat extra cachet met een goal na ruim een half uur spelen. De spits doelpuntte, nadat Bastian Schweinsteiger een voorzet van Thomas Müller had verlengd. Arturo Vidal voorkwam met een rake penalty in de blessuretijd van de eerste helft echter dat der Rekordmeister de volle buit mee naar huis nam: 1-1.

Mark van Bommel verliet deze week het trainingskamp van Oranje met klachten aan een knie. De middenvelder was evenmin niet fit genoeg om te spelen bij Bayern en zat ook niet op de bank. Dat laatste gold wel voor Edson Braafheid. De verdediger was als gevolg van een conflict met Van Gaal uit de selectie gezet, desondanks zat hij wel op de bank. Daar bleef het echter bij; Van Gaal liet hem niet invallen.

Ondanks het behaalde punt blijft Bayern München achtste in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen