Van Oostveen: "Word moe van Rummenigge"

8 november 2010, 21:18

Het geduld van Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal van de KNVB, met Bayern München begint op te raken. Beide partijen leven al sinds de zomer in onmin met elkaar vanwege de blessures van Arjen Robben en Mark van Bommel. Bayern eist wegens de kwetsuur van Robben miljoenen euro’s schadevergoeding. De KNVB weigert echter over de brug te komen. Vrijdag vertelde Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge nog goede hoop te hebben op een oplossing.

Rummenigge stelde dat de KNVB erkend zou hebben verantwoordelijkheid te dragen in de zaak-Robben, maar Van Oostveen weet van niets. 'Ik word moe van meneer Rummenigge! Recent is er geen gesprek geweest over deze kwestie en het is zeker niet zo dat wij verantwoordelijkheid hebben erkend of zullen erkennen. Laat ik je één ding helder zeggen: de KNVB erkent geen schuld aan de blessure van Robben na het WK, en daarom zullen we ook niet betalen”, aldus Van Oostveen tegen VI.

“De partijen zijn nog in gesprek, dat kan ik wel zeggen, maar het is dermate precair dat we bewust hierover niet naar buiten treden”, zegt Van Oosteen. “Rummenigge doet dat dus wel. Wij niet. Er zijn allerlei creatieve oplossingen denkbaar om hieruit te komen. Welke dat zijn, zeg ik natuurlijk niet.”

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen