'Manchester City biedt 35 miljoen voor Dzeko'

29 december 2010, 11:05   Bijgewerkt: 29 december 2010, 11:13

De transfermarkt is bijna open en dus wemelt het weer van de geruchten over eventuele aankopen van Manchester City. Ditmaal wordt met name Edin Dzeko in verband gebracht met een transfer naar de kapitaalkrachtige club. Volgens Sport Bild heeft City maar liefst 35 miljoen euro over voor de spits van VfL Wolfsburg.

Dertig van deze 35 miljoen euro zou Wolfsburg direct op de bankrekening gestort krijgen, de overige vijf miljoen volgt wanneer City zich binnen een bepaalde termijn weet te plaatsen voor de Champions League. Het contract van de 24-jarige Dzeko bij Wolfsburg loopt nog 2,5 seizoen door, tot de zomer van 2013. Zelf heeft de Bosniër eerder al meerdere malen laten weten open te staan voor een transfer naar een grotere club. Mede dankzij hem werd Wolfsburg in 2009 kampioen van Duitsland.

Mocht Wolfsburg Dzeko inderdaad verkopen aan Manchester City, dan heeft dat mogelijk gevolgen voor een aantal Nederlanders. Eljero Elia van Hamburger SV en FC Twente-spelers Bryan Ruiz en Theo Janssen worden genoemd als mogelijke aanwinsten van de Duitse club om het verlies van Dzeko te compenseren. Wolfsburg-trainer Steve McClaren kent deze drie spelers uit zijn periode bij FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen