Feyenoord kan geen vuist maken in ArenA

19 januari 2011, 22:34   Bijgewerkt: 19 januari 2011, 23:18

Ajax is het jaar 2011 begonnen zoals het 2010 eindigde, namelijk met een overwinning. Zonder groots te spelen boekte de ploeg van coach Frank de Boer woensdag een relatief probleemloze zege op aartsrivaal Feyenoord. Goals van Toby Alderweireld en Miralem Sulejmani zorgden voor een 2-0 eindstand.

De overwinning brengt Ajax, dat speelde zonder de geblesseerden Mounir el Hamdaoui en Urby Emanuelson en de geschorste Luis Suarez, drie punten dichter bij koploper PSV. De achterstand van de Amsterdammers op de koploper uit Eindhoven is nu nog drie punten. Komende zondag wacht echter alweer een volgende test voor Ajax, als FC Utrecht in de Galgenwaard de tegenstander is.

Na rust leek het een kwestie van wachten op de 2-0, maar Ajax zakte ver terug in niveau. De Amsterdammers leken te denken dat het een versnellinkje lager ook de winst veilig kon stellen, maar vergaten daarbij dat het nog altijd slechts 1-0 stond. En zo lang die stand op het scorebord stond, hadden de bezoekers aan één geslaagd aanval voldoende om de wedstrijd op zijn kop te zetten. Via spits Luc Castaignos kreeg Feyenoord ook een kans, maar het schot van de aanvaller mistte kracht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen