'Liverpool wil vraagprijs Suarez toch betalen'

20 januari 2011, 20:58   Bijgewerkt: 20 januari 2011, 21:20

Luis Suarez vertrekt deze winter waarschijnlijk toch bij Ajax. In eerste instantie leek Liverpool niet bereid de vraagprijs voor de Uruguayaan te betalen, maar volgens het doorgaans goed ingevoerde The Daily Mail zijn The Reds van gedachte veranderd en willen ze de aanvaller koste wat kost naar Anfield Road halen.

Liverpool zou naar verluidt in de onderhandelingen met Ajax hebben gezegd niet verder te willen gaan dan 15 miljoen euro. Dat is liefst 10 miljoen euro lager dan het bedrag dat de Amsterdamse club wil voor één van haar smaakmakers. Aanvankelijk vond Liverpool die som veel te hoog en de Engelsen dreigden dan ook hun aandacht te verleggen naar Alvaro Negredo van Sevilla FC. Na er een nacht over geslapen te hebben, is de gevallen topclub echter op dat standpunt teruggekomen.

Ryan Babel wordt mogelijk in de deal betrokken. De aanvaller, die bij Liverpool op een zijspoor is beland, liet zich eerder deze week al zeer enthousiast uit over een tussentijds vertrek naar zijn oud-werkgever Ajax. Hoffenheim zou overigens wel eens roet in het eten kunnen gooien aangezien het Babel graag wil inlijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen