Suarez heeft Tevez als voorbeeld

Koen Freriks
23 januari 2011, 13:18   Bijgewerkt: 23 januari 2011, 13:50

Luis Suarez aast nadrukkelijk op een transfer naar de Premier League. De sterspeler van Ajax wacht op groen licht om een contract te tekenen bij Liverpool. "Ik kan een grote naam worden in Engeland", zegt hij zondag in een interview met The Sunday Times.

Suarez had eerder een heel andere voorkeur. De Uruguayaanse aanvaller droomde tot voor kort nog van de Primera Division. "Ik dacht altijd dat het Engelse voetbal niet bij mijn stijl zou passen. Maar ik heb Carlos Tevez (Manchester City, red.) zien spelen bij Boca Juniors en Corinthians en toen kon ik me ook niet voorstellen dat hij in de Premier League een ster zou worden. Als ik hem nu zie spelen, denk ik dat ik ook groot kan worden in Engeland."

"Het is samen met de Primera Division de sterkste competitie van de wereld", vervolgt de 23-jarige spits. "Er zijn veel clubs die kampioen kunnen worden en daarnaast doen Engelse clubs altijd mee om de titel in de Champions League. Het trekt me aan. Er zit veel energie en passie in het spel. Ik denk dat het momenteel goed bij me zou passen."

De openlijke sollicitatie van Suarez is voor Ajax een doorn in het oog. De Amsterdammers willen hun voormalige aanvoerder het liefst behouden tot het einde van het seizoen. De onderhandelingen met Liverpool verlopen daarom stug. Ajax vraagt zo'n 25 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen