Jacobs: "Ajax heeft nog steeds een goede ploeg"

16 februari 2011, 18:57   Bijgewerkt: 16 februari 2011, 21:06

Anderlecht en Ajax staan donderdag in Brussel tegenover elkaar in de tweede ronde van de Europa League. Beide ploegen zijn geen onbekende van elkaar aangezien ze vorig jaar in de groepsfase van hetzelfde toernooi ook al tegen elkaar speelden. De Belgen wonnen toen verrassend met 3-1 in de ArenA.

“Maar dat zegt niet veel”, vertelt coach Ariël Jacobs van Anderlecht in Het Laatste Nieuws. “Vorig seizoen namen we het in de poulefase tegen elkaar op en was Ajax op het moment van de terugwedstrijd al geplaatst. Wij daarentegen moesten ons nog verzekeren van een punt. Nu zitten we in de fase van de rechtstreekse uitschakeling. De wedstrijd kan dus alle kanten op."

Ajax zag in de winterstop belangrijke krachten als Luis Suarez en Urby Emenuelson vertrekken, maar Jacobs is nog altijd onder de indruk van de Amsterdammers. "Ajax heeft nog steeds een goede ploeg”, vindt de oefenmeester. “Suarez en Emanuelson waren zeker een toegevoegde waarde en konden altijd het verschil maken met een klasseflits, maar Ajax is natuurlijk veel meer dan die twee spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen