Balotelli heeft spijt van vroege rode kaart

Ger
19 maart 2011, 16:48   Bijgewerkt: 19 maart 2011, 17:19

Mario Balotelli heeft zijn excuses aangeboden voor de rode kaart die hij incasseerde tijdens de Europa League-return tegen Dinamo Kiev. De aanvaller van Manchester City moest donderdag al in de eerste helft naar de kant vanwege een onbesuisde overtreding op Goran Popov. Zonder Balotelli wist de formatie van manager Roberto Mancini uitschakeling niet te voorkomen.

"Het was niet mijn bedoeling om iemand te blesseren. Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan Popov", laat Balotelli optekenen op de website van Manchester City. "Ik wilde, zoals altijd, mijn best doen voor de ploeg. De bal was in de lucht en ik wilde deze onderscheppen, maar mijn voet ging daarbij te ver omhoog."

"Ik probeerde geen contact te maken met Popov, maar achteraf moet ik concluderen dat het een slechte tackle was. Het spijt me ook voor mijn ploeggenoten dat ik in zo'n belangrijke wedstrijd al vroeg met rood van het veld moest gaan. Dit is niet bepaald een goede manier om het vertrouwen van de manager, clubeigenaren en de fans terug te betalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen