Cocu gaat voor drie punten tegen Heerenveen

Ger
16 maart 2012, 16:24

Phillip Cocu maakt zondag zijn debuut als hoofdtrainer in de Eredivisie. Met PSV staat hij zondagmiddag in het eigen Philips Stadion tegen directe concurrent SC Heerenveen. Beide clubs behaalden 48 punten uit 25 competitieduels.

Cocu put vertrouwen uit de return die PSV donderdagavond voor eigen pubiek tegen Valencia speelde in de Europa League. "We hadden een goed blok van waaruit we onze kansen gecreëerd hebben. Het is heel belangrijk om resultaat te halen, op de manier waarop wij dat voor ogen hebben", aldus de oud-international op de website van de Eindhovense club. "We willen voetballen vanuit stabiliteit. Wij gaan iedere wedstrijd voor drie punten. Dat hebben we tegen Valencia gedaan en dat gaan we zondag ook doen."

"In korte tijd proberen we over te brengen, met de staf, wat we willen. Niet dat het heel veel anders is, maar in details zitten veranderingen en eisen we een wat andere invulling. Dat is de basis om door te gaan", zegt Cocu. Tegen Heerenveen ontbreken Stanislav Manolev en Zakaria Labyad, die een schorsing uitzitten. Andreas Isaksson zit in de lappenmand met een schouderblessure. Cocu: "We moeten kijken hoe lang dat eventueel gaat duren, dat is nu nog moeilijk te zeggen. Ik heb nu een keuze gemaakt voor Tyton, dan met je ook vertrouwen uitstralen en geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen