Kezman ging voortijdig weg bij PSV- Twente

10 maart 2012, 13:16

Mateja Kezman was vorige week te gast bij de kraker PSV- FC Twente. Althans, het was vooral een kraker op papier, want de Tukkers gaven de Eindhoven een enorm pak rammel: 2-6. Het werd Kezman zelfs allemaal te veel.

“Twintig minuten voor tijd ben ik vertrokken. Ik kon het niet langer verdragen om de pijn te zien bij al die mensen die zich zo hard voor deze club hebben ingezet”, zegt Kezman tegen het Algemeen Dagblad. “Alleen Dries Mertens heeft indruk op me gemaakt, die jongen is betrokken bij alle beslissende acties. Ik kan niet in de kleedkamer kijken, maar het is wel een erg jonge ploeg.”

Kezman leeft mee met coach Fred Rutten, al is hij wel kritisch. “Ik ken hem als assistent van Hiddink”, gaat de Serviër verder. “Guus was de supervisor, Rutten en Erwin Koeman deden de trainingen. Ik heb veel van die mannen geleerd. Mentale begeleiding, technische trainingen. Maar hoofdtrainer zijn is toch iets anders. En Rutten had natuurlijk nooit in de winterstop moeten zeggen dat hij na dit seizoen stopt. Dan is het respect van de spelers weg. Die doen niets meer voor je.”

Zelf voetbalt Kezman niet meer. De meervoudig topschutter van PSV richt zich op een nieuwe carrière, als zaakwaarnemer. “Ik wil jong Servisch talent begeleiden naar de top. En ik wil PSV aan de nieuwe Kezman helpen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen