Premier League-coaches treuren om Villas-Boas

5 maart 2012, 11:10   Bijgewerkt: 5 maart 2012, 11:15

Chelsea stuurde trainer André Villas-Boas zondag de laan uit vanwege de teleurstellende prestaties. Diverse Premier League-coaches laten weten het ontslag van de 34-jarige Portugees te betreuren.

"Die jongen stond al een tijdje onder flinke druk", laat Manchester United-coach Sir Alex Ferguson tegenover BBC zijn licht schijnen over het vertrek van Villas-Boas. "Maar om dit vak echt te leren heb je tijd nodig. André heeft bij Porto laten zien waartoe hij in staat is. Chelsea was op dit moment nog een te grote opgave."

Tottenham Hotspur-manager Harry Redknapp betreurt het vertrek van de Portugees eveneens. "Bijzonder spijtig voor André dat-ie z'n baan verliest. Dat gun je niemand. Hij gaat zeker terugkomen, dit is niet het einde van zijn carrière. André heeft nog vele jaren te gaan."

Newcastle United-trainer Alan Pardew sluit zich aan bij de woorden van Redknapp. "Ik heb veel sympathie voor André Villas-Boas en vind het een zeer getalenteerde coach. Zijn ontslag is een verlies voor de Premier League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen