Barça met drie verdedigers, Drogba fit bij Chelsea

24 april 2012, 20:00   Bijgewerkt: 25 april 2012, 00:06

FC Barcelona verschijnt dinsdagavond met drie verdedigers aan de aftrap in de return van de halve finale van de Champions League tegen Chelsea in een poging de 1-0 in Londen weg te poetsen. Javier Mascherano, Carles Puyol en Gerard Piqué vormen de laatste linie bij de Catalanen.

Piqué moest in het heenduel nog op de bank beginnen. Barça-trainer Josep Guardiola kan in Camp Nou gewoon een beroep doen op sterspeler Lionel Messi. De Argentijn moest zondag nog de groepstraining aan zich voorbij laten gaan maar is, zoals vooraf al was verwacht, fit genoeg om te starten. Voorin is een basisplaats ingeruimd voor Isaac Cuenca.

Didier Drogba, die vorige week nog voor de enige treffer tekende op Stamford Bridge, maakt deel uit van de basisopstelling van Chelsea. Dat betekent goed nieuws voor interim-trainer Roberto Di Matteo, aangezien de Ivoriaan in de heenwedstrijd een knieblessure opliep en zaterdag de derby tegen Arsenal (0-0) aan zich voorbij moest laten gaan. Drogba krijgt in de aanval assistentie van Juan Mata en Ramires. Fernando Torres is daardoor veroordeel tot de bank.

Het duel tussen FC Barcelona en Chelsea begint om 20.45 uur. De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Cüneyt Çakir.

Opstellingen:

FC Barcelona: Valdés; Mascherano, Puyol, Piqué, Busquets; Xavi, Iniesta, Fabregas; Sánchez, Messi en Cuenca.

Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Mikel, Raul Meireles, Lampard; Ramires, Mata en Drogba

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen