Spurs doet slechte zaken in strijd om CL-ticket

Koen Freriks
9 april 2012, 18:21   Bijgewerkt: 9 april 2012, 19:17

Tottenham Hotspur dreigt af te haken om de derde plaats in de Premier League. De Spurs verloren zeer kostbare punten door op eigen terrein onderuit te gaan tegen Norwich City (1-2). Arsenal kan woensdag de voorsprong vergroten naar vijf punten, terwijl Newcastle United op gelijke hoogte kwam en Chelsea zich daar later ook bij kan voegen.

De strijd om plek drie en vier lijken daarom ongemeen spannend te worden. Promovendus Norwich City, dat zich al min of meer knap heeft veiliggespeeld, nam brutaal de leiding op White Hart Lane. Anthony Pilkington passeerde doelman Brad Friedel na geklungel in de Spurs-defensie. Jermain Defoe herstelde de valse start van Tottenham na een half uur spelen met een lobje. De thuisploeg kwam na rust opnieuw op achterstand, doordat Elliott Bennett een rush een trefzeker einde gaf. Rafael van der Vaart werd nog in de ploeg gebracht, maar kon zijn ploeg niet bij de hand nemen.

Newcastle United profiteerde direct van het puntverlies en liep drie punten in. Met Tim Krul onder de lat wonnen The Magpies van Bolton Wanderers. Hatem Ben-Arfa maakte een prachtig doelpunt door vanaf de middenlijn dwars door het middenveld en de verdediging te dribbelen en raak te schieten. De dit jaar zeer trefzekere spits Papis Cissé bepaalde de eindstand op 2-0.

Everton, dat het met een zevende plaats ook keurig doet, zette een grote uitslag op het bord tegen Sunderland. Met John Heitinga in de basis en Royston Drenthe als invaller werd het 4-0 voor The Toffees. Oud-Ajacied Steven Pienaar was met een fraai schot verantwoordelijk voor de tweede treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen