Lokhoff waarschuwt Ajax: "We geven niets cadeau"

1 mei 2012, 16:34

Iedereen gaat er vanuit dat Ajax woensdag het kampioenschap binnenhaalt, maar in Venlo zit iemand die daar anders over denkt. Ton Lokhoff, de trainer van VVV Venlo, reist woensdag niet met zijn elftal naar de ArenA om cadeautjes uit te delen.

"Ajax heeft natuurlijk een schitterende serie neergezet. Het zal daarom een lastige wedstrijd worden, maar we gaan er niet naar toe om ons helemaal te laten wegspelen", zegt de coach op de officiële website van zijn club. "We spelen de laatste tijd heel goed en dat resulteerde helaas alleen tegen ADO Den Haag in een positief resultaat. Tegen topploegen als AZ en PSV hadden we ook punten kunnen pakken en tegen FC Utrecht hadden we misschien zelfs wel punten móeten pakken. De laatste tijd heb ik de ploeg zien groeien en ze hebben goed gespeeld. We bereiden ons serieus voor op de wedstrijd en we zullen het feestje niet zomaar cadeau geven."

Lokhoff kan in Amsterdam beschikken over een vrijwel complete selectie. Alleen Barry Maguire ontbreekt. "Maguire moest tegen ADO Den Haag geblesseerd van het veld af en zal naar alle waarschijnlijkheid pas weer inzetbaar zijn tijdens de nacompetitie. We kunnen hem dan heel goed gebruiken, dus het is te hopen dat hij snel hersteld is."

Ajax heeft tegen VVV aan een punt genoeg om de 31ste landstitel uit de clubhistorie veilig te stellen. De Limburgers houden alleen bij winst zicht op directe handhaving.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen