Balotelli: "Ga na het EK gewoon terug naar City"

30 juni 2012, 16:04

Mario Balotelli is niet van plan Manchester City deze zomer te verlaten. De spits, die Italië in de halve finale van het EK eigenhandig langs Duitsland leidde (2-1), ziet geen reden om Engeland te verlaten.

De excentrieke Italiaan denkt dat de fans van The Citizens hem de uitschakeling van Engeland niet na zullen dragen. "Ik ga na het EK gewoon terug naar Manchester. De supporters van City willen mij altijd zien spelen, ook al zijn ze Brits en zijn ze uitgeschakeld door Italië", verklaart Balotelli tegenover Sky Sports.

"'Het is een speciaal jaar voor mij geweest", gaat de spits verder. "We hebben de titel gepakt met City dus mijn seizoen is sowieso geslaagd, wat er zondag ook gebeurt."

"Ik ben erg blij en hoop zondag nog blijer te zijn. We staan in de finale en zijn een van de twee beste teams van dit toernooi”, aldus het enfant terrible, dat zich met drie treffers gedeeld EK-topscorer mag noemen. "Ik ga proberen om nog een keer te scoren en topscorer te worden, maar de bal gaat er niet altijd niet in."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen