Onfortuinlijke Denswil: "Van fouten leer je ook"

30 juni 2012, 22:23   Bijgewerkt: 30 juni 2012, 22:36

Scoren in je debuutwedstrijd, dat is een traditie die grote Ajax-talenten de laatste jaren in stand proberen te houden. Ook Stefano Denswil deed het zaterdag, maar niet op de manier waarop hij hoopte. De verdediger maakte tegen SV Huizen een eigen goal.

Denswil werkte de bal in Huizen al na achttien minuten achter zijn keeper. "Ik kreeg een bal teruggespeeld waar een lichte stuit in zat. Mijn aanname was vervolgens niet goed, waarna ik alleen nog een sliding kon maken. Als die bal erin gaat denk je wel even: klote dat juist mij dit moet overkomen. Gelukkig was er nog genoeg tijd om het goed te maken", zegt de 19-jarige verdediger op de site van de Amsterdamse club.

"Wel vervelend dat ik dit heb in mijn eerste wedstrijd. Maar goed, van fouten leer je ook", vervolgt de verdediger, die toch een redelijk gevoel overgehouden heeft aan de wedstrijd. "Ondanks het eigen doelpunt heb ik het redelijk gedaan, denk ik", zegt hij.

Ajax won de oefenwedstrijd tegen SV Huizen uiteindelijk met 3-1. Davy Klaassen, Siem de Jong en Viktor Fischer maakten de doelpunten voor de landskampioen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen