Narsingh viert debuut bij PSV in Lichtstadderby

18 juli 2012, 21:16   Bijgewerkt: 18 juli 2012, 21:23

Luciano Narsingh heeft woensdagavond zijn debuut gemaakt bij PSV. De van SC Heerenveen overgekomen rechtsbuiten speelde de tweede helft van het oefenduel met FC Eindhoven (2-2).

PSV nam in de eerste helft een voorsprong van 2-0. Marcel Ritzmaier scoorde in de 32e minuut en stond even later aan de basis van een treffer van ploeggenoot Georginio Wijnaldum (2-0). Serhat Koc trof vlak voor rust doel namens FC Eindhoven. De aanvaller zorgde in de tweede helft ook voor 2-2.

PSV en Eindhoven voetbalden om de zogenoemde Lichtstadtrofee. Omdat de wedstrijd onbeslist eindigde, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Ola Toivonen miste namens PSV als enige vanaf elf meter, waardoor de eerstedivisionist de beker in ontvangst mocht nemen. Bij PSV ontbrak Kevin Strootman vanwege een lichte blessure.