Vertonghen: "Richt me gewoon op Ajax"

2 juli 2012, 21:41

Jan Vertonghen was hard op weg naar Tottenham Hotspur, maar stond maandag gewoon weer op het trainingsveld bij Ajax. Voor de Belgische verdediger begon de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

“Natuurlijk houdt het me wel bezig dat er nog geen duidelijkheid is. Het gaat immers over mijn toekomst”, zegt Vertonghen op Ajax.nl over de transfergeruchten. “Ik kan dan ook moeilijk zeggen dat ik er niet aan denk, want natuurlijk zit ik ermee. Maar het feit is er nu eenmaal, dus daar zal ik me naar moeten schikken. Het belangrijkste is dat ik nu eerst fit word. Tijdens mijn vakantie heb ik een heftige griep gehad, waardoor ik een paar dagen niets heb gegeten. Ik ben dus eigenlijk nog steeds aan het aansterken. Deze week moet ik daarom maar even flink bijeten.”

Vertonghen legt de focus op Ajax in plaats van op een transfer. “Op dit moment speel ik bij Ajax, dus daar zal ik me altijd honderd procent voor geven. Ik ben immers sportman. En ondanks alle perikelen is het voor mij gewoon het begin van een nieuw seizoen. En dat begint voor mij bij Ajax. Het is uiteraard niet te zeggen hoe lang het duurt, maar ruimschoots voor 31 augustus moet er wel duidelijkheid zijn. Voor die tijd heb ik mijn keuze al gemaakt. Maar vooralsnog richt ik me gewoon op Ajax.”

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen