Trefzekere Mertens en Locadia blij met overwinning

30 september 2012, 19:28   Bijgewerkt: 30 september 2012, 19:50

PSV kende zondag in Venlo weinig problemen met VVV. De ploeg uit Eindhoven had dat vooral te danken aan Dries Mertens en Jürgen Locadia. De debuterende Locadia scoorde driemaal in de 25 minuten die hem door trainer Dick Advocaat gegund werden en toonde zich een gelukkig mens voor de camera van Eredivisie Live.

"Dit voelt als een droom, ik ben natuurlijk heel tevreden. Ik begon ongelukkig aan de wedstrijd, maar na mijn eerste doelpunt was ik bevrijd. Ik ben een echte spits, ik moet er staan om de ballen af te maken. Of dat killersinstinct is? Ja, zo kan je dat wel noemen."

Trainer Dick Advocaat was na afloop dan ook vol lof over het trefzekere talent. "Hij heeft laten zien dat hij een echte spits is. Hij weet waar hij moet lopen en loert op zijn kansjes. Voor hem was dit heel leuk. En voor ons natuurlijk ook."

Met drie fraaie doelpunten, waarvan twee voor rust, had ook Dries Mertens een groot aandeel in de riante zege. De Belg bekende dat hij daar al een tijdje naar snakte. "Als je graag scoort en dat al een paar weken niet doet, is het logisch dat het gaat knagen. Als het niet loopt, ga je extra je best doen en uiteindelijk wordt dat beloond. Ik ben blij dat ik nu ook eens in een uitwedstrijd scoor en dat dat gezanik nu over is."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen