Ajax met ruime cijfers onderuit tegen Real Madrid

Ger
3 oktober 2012, 22:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax wacht na twee optredens nog op het eerste puntje in de Champions League. De ploeg van trainer Frank de Boer ging woensdagavond in Amsterdam hard onderuit tegen Real Madrid: 1-4. Cristiano Ronaldo nam drie doelpunten voor zijn rekening.

Ajax hoopte tegen de Spaanse grootmacht eindelijk weer eens het net te vinden. In de twee dubbele ontmoetingen met Real Madrid in de voorbije twee Champions League-edities kwam de Amsterdamse club immers niet tot scoren. Via Derk Boerrigter begon Ajax hoopvol aan de lastige klus voor eigen publiek. De buitenspeler zette prima door vanaf links, maar er was geen ploeggenoot in de buurt om zijn voorzet een beslissend tikje te geven.

Real Madrid drukte Ajax steeds verder met de rug tegen de muur, zonder dat daarbij de hoogste versnelling werd gebruikt. Doelman Kenneth Vermeer moest in een tijdsbestek van drie minuten handelend optreden bij inzetten van Cristiano Ronaldo, Kaká en Karim Benzema. Ajax werd voor de pauze slechts door een zeldzaam slippertje van Iker Casillas nog gevaarlijk. De keeper liet de bal na een hoekschop glippen, maar Ricardo van Rhijn kopte over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen