Moisander: “Sommige spelers kende ik alleen van tv”

Ger
4 oktober 2012, 07:45

Ajax verloor woensdagavond in de Champions League voor de vijfde keer op rij van Real Madrid. In tegenstelling tot de voorgaande edities kwamen de Amsterdammers deze keer wel tot scoren. Niklas Moisander was tien minuten na rust trefzeker met een kopbal.

“Door mijn doelpunt hadden we eindelijk het momentum te pakken. Dat was de enige fase waarin we in de wedstrijd zaten”, geeft Moisander toe tegenover FCUpdate.nl. Na de 1-2 van de Finse verdediger miste invaller Danny Hoesen nog een fraaie kans op de gelijkmaker. Het groepsduel werd vervolgens beslist door de Portugese vedette Cristiano Ronaldo, die de stand met twee goals naar 1-4 tilde.

Ajax is na twee duels nog zonder punten en staat laatste. Door de fikse nederlaag tegen de Spanjaarden heeft het doelsaldo bovendien een knauw gekregen. “In de groepsfase is ieder doelpunt is belangrijk, dus deze uitslag is heel jammer. We moeten gaan analyseren wat er mis is gegaan”, aldus Moisander. “Overwinteren in de Champions League gaat moeilijk worden. Hopelijk kunnen we in ieder geval de Europa League bereiken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen