Huistra: "Grote uitdaging om dit te draaien"

20 november 2012, 00:00   Bijgewerkt: 19 november 2012, 23:32

De Graafschap blijft ondermaats presteren in de Jupiler League. Maandag verloor de gedegradeerde ploeg van coach Pieter Huistra met 2-0 van SC Cambuur, dat nota bene een half uur met een man minder speelde. Teleurstellend, vindt ook Huistra.

"Ik kan kort zijn over deze wedstrijd", zegt hij op de clubsite. "We begonnen wel goed en kregen wat kansen, maar die maken we niet. Vlak voor rust krijg je dan de 1-0 om de oren uit een corner. Je weet dat je daar scherp moet zijn, het zijn beslissende momenten. Hemmen kon echter vrij inkoppen, van dichtbij. Dan krijgt de ploeg het erg moeilijk, vooral omdat de 2-0 valt uit een vrije trap. Opnieuw een standaardsituatie."

"Ondanks het feit dat we met een man meer speelden, creëerden we te weinig. We hebben wel van alles geprobeerd, maar konden het niet meer omdraaien. Dat is teleurstellend", vervolgt de coach, die er nog altijd alles aan wil doen om de club uit de put te krijgen. "Als trainers en spelers hebben we een grote uitdaging om dit om te draaien. Daarbij moet het spel uit de eerste helft als minimum dienen", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen