Van Rhijn ook tevreden met Europa League

Ger
22 november 2012, 07:30

Ajax mocht na de goede resultaten tegen Manchester City stiekem hopen op een vervolg in de Champions League. In het duel met Borussia Dortmund bleken de Amsterdammers echter toch een maatje te klein voor de koningsklasse van het Europese clubvoetbal. Door verschillende defensieve fouten ging Ajax voor eigen publiek met liefst 1-4 onderuit.

Ricardo van Rhijn deelde ook in de sportieve malaise. Zo liet de jonge rechtsback zich bij de tweede tegentreffer verrassen door uitblinker Mario Götze. De international van Oranje geeft toe dat hij al enige tijd zoekende is naar zijn topvorm. “Vorig seizoen was het jaar van mijn doorbraak. Dat ik nu te maken heb met een terugslag, is haast logisch. Dat overkomt vrijwel alle spelers in de eerste fase van hun loopbaan”, zegt Van Rhijn tegen FCUpdate.nl.

Van Rhijn heeft goede hoop dat Dortmund ook in het laatste groepsduel met Manchester City vol gas zal geven. Als de kampioen van de Premier League in Duitsland niet weet te winnen, is Ajax zeker van een ticket voor de knock-outfase van de Europa League. “Dat mag dan wel een minder aansprekend toernooi zijn, maar het belangrijkste is dat we Europees voetbal blijven spelen. Bovendien is de finale van de Europa League in de ArenA, dat is een extra motivatie.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen