De Graafschap vecht tegen Sparta voor titelkans

28 februari 2013, 13:40

Als De Graafschap nog een gooi wil doen naar het kampioenschap in de Jupiler League, moet het vrijdag toeslaan. Dan speelt de ploeg van coach Pieter Huistra namelijk tegen Sparta, de lijstaanvoerder. Bij winst verkleint De Graafschap de achterstand op Sparta, dat wel één duel minder speelde, tot slechts drie punten.

"Het wordt een mooie wedstrijd morgen. Een belangrijke ook voor de aansluiting met de bovenste ploegen", blikt Huistra op de clubsite vooruit op het duel in Rotterdam. "Natuurlijk moet je nooit praten van ‘een laatste kans’, vooral niet in de Jupiler League. Maar we gaan vol voor de winst. We willen graag de aansluiting pakken."

Huistra hoopt dat zijn team iets moois kan laten zien. "We hebben een paar punten die beter kunnen in de opbouw. Meer variatie bijvoorbeeld in dieptepasses en het voetballende gedeelte. Met slechte velden was dat lastig. Nu de velden beter worden, wordt het voetbal makkelijker en kunnen we meer met durf spelen. Daarin moeten we dus een goede verdeling vinden. Daarnaast moeten we onze duels winnen tegen Sparta en niks weggeven. In dit soort wedstrijden gaat het puur om resultaat. Als je Sparta laat voetballen, is het een goede ploeg. Met voorin veel beweging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen