Hiddink klaar in Europa, Kuyt gaat door

14 maart 2013, 23:15

Gisteren werd met het verlies van Arsenal de laatste Engelse club in de Champions League uitgeschakeld, maar in de Europa League gaat het een stuk beter met de Engelsen. Na Tottenham Hotspur en Chelsea plaatste ook Newcastle United zich voor de kwartfinales. Dat ging ten koste van het Anzhi Makhachkala van Guus Hiddink.

De eerste wedstrijd tussen Newcastle en Anzhi was geëindigd in 0-0 en dat leek het ook in Engeland te worden. Papiss Cisse dacht er anders over en scoorde in de blessuretijd de winnende treffer, waardoor het Europese verhaal afgelopen is voor Hiddink en Anzhi. De Russische club was eerder in het toernooi te sterk voor Vitesse en AZ.

Dirk Kuyt deed het met Fenerbahçe over twee wedstrijden gezien net wat beter dan de Tsjechische tegenstander Viktoria Plzen. De eerste wedstrijd eindigde in 1-0, vanavond werd het in Turkije 1-1. Kuyt speelde de hele wedstrijd, maar scoorde niet.

Benfica rekende af met Girondins de Bordeaux. De Portugezen hadden thuis al met 1-0 gewonnen en in Frankrijk was de ploeg opnieuw de sterkere: 2-3. Lazio Roma kende weinig moeite met Vfb Stuttgart. De Duitsers waren al met 0-2 verslagen en zagen in Rome geen kans om te stunten. Kozak was de grote man bij Lazio. Mede dankzij zijn drie goals werd het 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen