Inter blameert zich tegen Atalanta, Napoli wint

7 april 2013, 22:40   Bijgewerkt: 7 april 2013, 23:28

Internazionale heeft zich zondag geblameerd in de thuiswedstrijd tegen Atalanta Bergamo. De Nerazzurri leken in het eigen Stadio Giuseppe Meazza ruim te gaan winnen, maar in de laatste 25 minuten zette German Denis de ontmoeting met een hattrick volledig op zijn kop: 3-4. Bij winst had Inter de vierde plek overgenomen van Fiorentina, maar nu blijft het de nummer vijf van de Italiaanse Serie A.

Inter kreeg deze week een nieuwe tegenvaller op personeel vlak te verwerken. Rodrigo Palacio, de laatste weken de grote uitblinker, moest vanwege een blessure aan het dijbeen plaatsnemen in de toch al volle ziekenboeg van Inter.

Toch leken de Milanezen drie punten te gaan pakken tegen Atalanta. Na 56 minuten stond het 1-1, maar door twee snelle doelpunten van Ricardo Alvarez kwam Inter op 3-1. German Denis zette het duel tussen de 66ste en 77ste minuut echter volledig op zijn kop. De Argentijn bracht met een benutte penalty de spanning terug en zorgde vervolgens met twee doelpunten, een voltooiing van zijn hattrick, voor de 3-4. Die keiharde dreun kwam Inter in het laatste kwartier niet meer te boven.

Atalanta speelde de laatste minuten wel met tien man omdat Cristian Raimondi in blessuretijd een directe rode kaart kreeg, maar de bezoekers hielden stand. Dat kwam mede door een grote misser van Andrea Ranocchia in de slotseconde. Bij Inter viel Antonio Cassano (foto) overigens al voor rust geblesseerd uit.

Napoli profiteerde ondertussen van het puntenverlies dat AC Milan eerder op de dag leed bij Fiorentina (2-2). De Napolitanen wonnen voor eigen publiek met 2-0 van laagvlieger Genoa, door doelpunten van Goran Pandev en Blerim Dzemaili. Napoli, tweede op de ranglijst, heeft nu vier punten voorsprong op nummer drie Milan. Volgende week staan beide teams tegenover elkaar in San Siro.

Edinson Cavani miste na de pauze, toen het al 2-0 stond, overigens een strafschop. Dat overkwam hem vorige maand ook al op bezoek bij Chievo Verona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen