Verbeek wil publiek vermaken tegen Zwolle

3 mei 2013, 16:54

AZ speelt zondag tegen PEC Zwolle zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Trainer Gertjan Verbeek wil alles op alles zetten om de supporters een leuke middag te bezorgen, ook al vindt komende donderdag de bekerfinale tegen PSV plaats.

"We willen het publiek trakteren op een winnend AZ", zegt Verbeek op AZ.nl. "Als we PEC verslaan, laten we ze op de ranglijst definitief achter ons. We willen nog zo hoog mogelijk eindigen, onder meer omdat dat financieel aantrekkelijk is voor de club wegens tv-gelden. Er staan voor ons nog twee wedstrijden op het programma: tegen PEC en Willem II. Dat zijn op papier tegenstanders die we moeten verslaan."

Op Maarten Martens na is iedereen fit, laat Verbeek weten. De coach peinst er echter niet over om spelers te sparen. "Als er jongens bij me komen om te vragen of ze met het oog op de bekerfinale rust mogen krijgen tegen PEC, lopen ze het risico dat ik ze tegen PSV ook niet opstel", stelt hij. "Expres jongens rust geven, nee, zulke fratsen haal ik niet uit. Ik stel altijd de sterkste ploeg op en wil graag winnen van PEC."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen