Zulte-coach over PSV: "Iedereen is te pakken"

27 juli 2013, 10:52

Waar PSV in alle rust toe kan leven naar de eerste Champions League-confrontatie met Zulte-Waregem, begint voor de Belgische club het echte werk vanavond al. In de Belgische Jupiler Pro League is Lierse SK de eerste tegenstander. Francky Dury, de coach van Zulte-Waregem, denkt dat zijn ploeg klaar is voor Lierse én PSV.

"We hebben een goeie voorbereiding achter de rug", citeert Sporza de coach van Zulte-Waregem. "We moeten het vertrouwen van vorig seizoen meenemen en onze uitstraling behouden. We hebben daar niet zomaar anderhalf jaar voor gewerkt."

Drie dagen na de seizoensouverture tegen Lierse speelt Zulte in Eindhoven tegen PSV. Een mooie test, vindt Dury. "Ik ben blij dat we PSV treffen. Als we goed zijn, denk ik dat we competitief kunnen zijn. We hebben vorig seizoen getoond dat iedereen te pakken is. Als je een goede ploeg hebt en zonder angst voetbalt, is alles mogelijk."

"Maar een grote bek opzetten vind ik ook niet goed", vervolgt de oefenmeester. "Vorig seizoen kregen we vaak het verwijt nooit onze ambitie uit te spreken. Maar die kritiek kwam vaak van mensen die zelfs nog nooit een training van ons gezien hadden."

PSV en Zulte-Waregem strijden in twee duels om een plek in de laatste voorronde van de Champions League. De return in België is woensdag 7 augustus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen