Willem II voert druk op met zege in Volendam

Ger
13 december 2013, 22:08

Willem II heeft de achterstand op koploper FC Dordrecht in de Jupiler League voorlopig teruggebracht tot drie punten. De Tilburgse ploeg boekte een overwinning op het veld van FC Volendam: 0-2. Nummer drie FC Eindhoven bleef in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard met lege handen achter: 3-2.

Voor Willem II scoorden Jordens Peters en Ruud Boymans in de tweede helft. De ploeg van trainer Jurgen Streppel is met een prima reeks bezig. De laatste zes competitieduels leverden vijf overwinningen op. FC Dordrecht kan de voorsprong op Willem II maandag weer vergroten tot zes punten. De lijstaanvoerder gaat dan op bezoek bij Jong PSV.

FC Eindhoven ging verrassend onderuit bij Fortuna Sittard, dat de laatste vier competitieduels had verloren. Gevaro Nepomuceno en Abdelaziz Khalouta waren in de eerste helft trefzeker voor de thuisploeg. FC Eindhoven kwam na de pauze op gelijke hoogte, maar een punt zat er toch niet in. In blessuretijd besliste Gevaro Nepomuceno het duel in Limburgs voordeel.

Sparta profiteerde van de nederlaag van FC Eindhoven door ruim te winnen bij FC Oss: 1-5. Pieter Langedijk was met drie goals de meest trefzekere speler. Sparta is nu de nieuwe nummer drie met een punt voorsprong op FC Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen