Real Madrid veegt de vloer aan met geplaagd Betis

18 januari 2014, 17:52

Real Madrid heeft zaterdag met speels gemak afgerekend met Real Betis. In het Benito Villamarín won de ploeg van coach Carlo Ancelotti met 0-5, waardoor De Koninklijke op gelijke hoogte komt met FC Barcelona en Atletico Madrid, die zondag nog wel in actie zullen komen tegen respectievelijk Levante en Sevilla.

De uitwedstrijd bij Betis verliep zo gemakkelijk als je op voorhand, op basis van de ranglijst, zou vermoeden. De ploeg uit Sevilla staat ruim laatste, met slechts elf punten uit twintig duels. De Madrilenen wisten in de eerste helft al uit te lopen naar een comfortabele 0-3 voorsprong. Cristiano Ronaldo was op prachtige wijze trefzeker, Gareth Bale scoorde een vrije trap en Benzema zette op slag van rust de 0-3 op het scorebord.

Het tweede bedrijf was een kwartiertje onderweg, toen Angel di Maria de bezoekers naar een marge van vier treffers schoot. De Argentijn ondernam een poging van grote afstand na een hoekschop en zag de goalie van Betis niet geheel vrijuit gaan. De jonge Álvaro Morata deed ook nog een duit in het zakje: 0-5. Zodoende komt er maar geen einde aan de ellende van Betis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen