Hellemons: "Groningen-uit is een lastige wedstrijd"

31 oktober 2014, 17:59

NAC Breda sluit komende zondag samen met FC Groningen het eredivisieweekend af. Het is het derde duel van de week voor de Bredanaars, na een gelijkspel tegen Vitesse (2-2) en een bekeroverwinning bij Fortuna Sittard (2-3 na verlenging). Interim-coach Eric Hellemons hoopt dat er steeds meer concurrentie zal komen in zijn selectie en is op zijn hoede voor de Groningse opponent.

"Ik hoop dat ik veel lastige keuzes ga krijgen in het selectiebeleid en de opstelling. Ik heb graag dat ze het ons moeilijk maken", zegt Hellemons op de officiële clubwebsite. "Bij een aantal posities is dat al aan de hand, dat is goed. Dat geeft een concurrentiestrijd en druk bij andere spelers. Zo moeten we ook met elkaar bezig blijven. De jongens gaan met plezier trainen en er hangt een goede sfeer. Ontspannen, maar als we het vragen wordt er hard gewerkt. Iedereen laat zien dat hij zijn stinkende best wil doen om voor NAC te spelen."

Hellemons verwacht een pittige potje in de Euroborg. "Groningen-uit is een lastige wedstrijd. Die ploeg draait ook niet geweldig, maar ze hebben wel spelers die gevaarlijk zijn. Aan de andere kant hebben wij die natuurlijk ook. We moeten daarin het evenwicht vinden en zorgen dat we na 90 minuten aan de goede kant van de streep staan", aldus de oefenmeester, die in Groningen niet kan beschikken over Henrico Drost en Elson Hooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen