NAC schept 'binnen twee weken' duidelijkheid over coach

9 november 2014, 09:02

Voor de volgende competitiewedstrijd, op 22 november tegen Go Ahead Eagles, is duidelijk wie het seizoen afmaakt als trainer van NAC Breda. Dat laat technisch directeur Graeme Rutjes van de club weten in BN De Stem. Robert Maaskant is een vorname kandidaat, een andere optie is door te gaan met Eric Hellemons.

"Het is fifty-fifty", zegt hij over de keuze tussen de twee kandidaten. "Binnen nu en twee weken willen we duidelijkheid scheppen." Doelman Jelle ten Rouwelaar benadrukt dat het belangrijk is om duidelijkheid te scheppen. "Het begint een item te worden. Alle vragen gaan daar over. Tegen Go Ahead Eagles moet bekend zijn wie het seizoen afmaakt. Het liefst al begin komende week. De spelersgroep is gebaat bij duidelijkheid."

"Ik begrijp Jelle zijn opmerking dat er duidelijkheid moet komen", reageert beleidsmaker Rutjes op de woorden van de ervaren keeper. "We zullen proberen daarnaar te handelen. We moeten weten waar we aan toe zijn. Dat geldt ook voor Eric. Maar we praten ook nog met andere kandidaten. Dat kan ook voor 2015 zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen