Hellemons doet stapje terug: "Het gaat om NAC"

2 januari 2015, 23:33

Eric Hellemons heeft er geen problemen mee dat hij een stapje terug moet doen bij NAC Breda. De oud-speler van RBC Roosendaal gaat in het Rat Verlegh Stadion verder als assistent-coach, omdat Robert Maaskant vrijdag werd benoemd tot nieuwe hoofdtrainer.

"Het gaat om de club NAC. Dat heb ik vanaf het begin gezegd", zegt Hellemons tegen Omroep Brabant. Hij werd in november aangesteld als opvolger van de ontslagen Nebojsa Gudelj, ondanks dat hij nog geen enkele ervaring had op het hoogste niveau. "Als een stukje ervaring het verschil kan maken waardoor NAC in de Eredivisie kan blijven, dan ben ik niet groter dan de club."

Hellemons is zelfs degene die het initiatief heeft genomen om de technische staf van NAC te versterken. "Toen we net begonnen, stonden we hier met twee veldtrainers op het veld. En we stonden er al niet goed voor. Dan krijg je vanzelf de vraag, moet er aan de boven- of onderkant een nieuwe trainer bij?", vervolgt hij. Het antwoord was simpel voor hem. "Ik vind dat ik dan eerlijk moet zijn naar de club waarvoor ik werk, de spelers maar ook de fans. Ik heb daarom gezegd dat er een trainer vanaf de bovenkant bij moet komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen