Wenger: "Te zelfverzekerd in eerste wedstrijd"

17 maart 2015, 23:58

Wie dinsdag de return tussen AS Monaco en Arsenal bekeek, vroeg zich af hoe het in vredesnaam mogelijk was dat de ploeg uit het Prinsdom de heenwedstrijd met 1-3 gewonnen had. Arsenal was in het Stade Louis II veel beter dan de tegenstander en won met 0-2, maar dat resultaat was net niet genoeg om de opgelopen schade uit de eerste ontmoeting te repareren. Op basis van uitgoals gaat Monaco door.

Coach Arsene Wenger van Arsenal legde na de return in Monaco de vinger op de zere plek. "In de eerste wedstrijd waren we te zelfverzekerd", verwijst de ervaren Fransman naar het slappe optreden van zijn ploeg in het eigen Emirates Stadium, drie weken geleden. "We waren in dat duel niet voorzichtig genoeg."

"Felicitaties aan Monaco", vervolgt de coach van de nummer drie van Engeland. "We hebben in deze return gedaan wat we wilden doen, maar helaas was het niet genoeg. We hadden het geluk niet aan onze zijde."

Collega Leonardo Jardim van AS Monaco was, na het laatste fluitsignaal, vooral heel trots. "Mijn spelers verdienen een groot compliment voor deze prestatie. Niemand had verwacht dat we de kwartfinale zouden halen. Dit is een prachtige beloning voor iedereen en we verdienen het, na de 1-3 zege in Londen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen