Amrabat helpt Malaga aan punt tegen Atlético Madrid

12 april 2015, 00:16

Mede dankzij een goed optreden van Nordin Amrabat heeft Malaga een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid. In het eigen Estadio La Rosaleda werd zaterdag met 2-2 gelijkgespeeld tegen de regerend kampioen van Spanje.

Antoine Griezmann bracht Atlético in de 25ste minuut, na een flater van Malaga-keeper Carlos Kameni bij een ingooi van de bezoekers, op 0-1. Twaalf minuten later werd het door een eigen goal van Fernando Torres gelijk. De spits werkte de bal bij een hoekschop in eigen doel na een actie van Amrabat. De oud-PSV'er was in de 71ste minuut de aangever bij de 2-1 van Samu. Zeven minuten later bepaalde Griezmann met een schuiver de eindstand op 2-2.

Atlético heeft nu 66 punten en staat daarmee derde in La Liga, achter FC Barcelona (74 punten) en Real Madrid (73). Barça speelt later op de avond nog uit tegen Sevilla, Real won eerder op de dag met 3-0 van Eibar. Malaga is met 46 punten de nummer zeven van de Spaanse competitie.