Van Gaal looft Depay: "Het waren fantastische doelpunten"

18 augustus 2015, 23:44

Het zag er vanavond (dinsdag) even beroerd uit voor Manchester United, toen de ploeg op eigen veld na acht minuten op achterstand kwam tegen Club Brugge. De Engelse grootmacht boog het duel, onder leiding van Memphis Depay, later alsnog om naar een 3-1 zege. Louis van Gaal is blij dat het nog goed afgelopen is voor zijn team en dat de groepsfase van de Champions League binnen handbereik is.

"Natuurlijk ben ik opgelucht", begon de coach zijn relaas tegenover SBS 6. In de slotminuten scoorde Marouane Fellaini de belangrijke 3-1, tot opluchting van Van Gaal. "Want die goal in de laatste minuut maakt een wereld van verschil: 2-1 of 3-1; dat scheelt nogal wat. We hadden het al veel eerder af moeten maken", vond de oefenmeester. "We hebben veel meer kansen gecreëerd dan in de laatste twee wedstrijden. Maar als je niet scoort, wordt het moeilijk."

Van Gaal was zeer te spreken over de twee prachtige goals die Depay vanavond maakte. "Die doelpunten zijn fantastisch. Maar hij heeft ook momenten gehad dat ik meer oriëntatie en betere keuzes van hem verwacht. Ook vandaag heeft hij foute keuzes gemaakt, maar we werken juist hard om beter te worden", besloot hij kritisch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen