Wolfsburg over De Bruyne: "Er is nog geen akkoord"

27 augustus 2015, 13:31

In de Duitse media werd woensdagavond gezegd dat Kevin de Bruyne voor minimaal 74 miljoen euro de overstap zou maken naar Manchester City. Vanuit het kamp van VfL Wolfsburg is bevestigd dat er gesprekken gaande zijn met de Engelse topclub, maar er wordt wel benadrukt dat er nog geen sprake is van een akkoord.

Onder meer Kicker en de Wolfsburger Allgemeine Zeitung brachten naar buiten dat De Bruyne voor een monsterbedrag van Wolfsburg naar City zou transfereren. Volgens de Duitse media kon de soms van 74 miljoen euro oplopen tot een bedrag van 80 miljoen euro. Toch hebben beide partijen nog geen overeenstemming bereikt. "Er is geen akkoord", claimt Klaus Allofs, sportief directeur van Wolfsburg.

"We hebben groen licht gegeven om de onderhandelingen te openen, maar Kevin is nog steeds speler van Wolfsburg", vervolgt Allofs. "We hebben geen haast met het rondmaken van de transfer. Beide partijen moeten winst kunnen halen uit de overstap. Is dat niet zo, dan blijft De Bruyne mooi bij Wolfsburg. De deal moet alleen maar winnaars kennen, anders komt er geen transfer."

Wolfsburg speelt vrijdag tegen Schalke 04, maar het is nog maar de vraag of De Bruyne dan van de partij zal zijn. Dennis Praet van Anderlecht zou als een belangrijke kandidaat gelden om de Belg op te volgen bij Die Wölfe. Dat is een zware taak, aangezien het target van Man City vorig jaar verkozen werd tot Speler van het Jaar in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen