FC Twente: "Clubs staan niet aan voordeur voor Ziyech"

Ger
7 augustus 2016, 20:45
Foto: © ProShots

FC Twente spreekt een vermeend akkoord met AS Roma over Hakim Ziyech tegen. De middenvelder wordt al geruime tijd met verschillende clubs in verband gebracht. Volgens La Gazzetta dello Sport zou Rome de nieuwe bestemming van Ziyech worden.

"Ik heb het meegekregen, maar die club heeft zich niet gemeld voor Hakim. Op dit moment speelt er dus niets", aldus technisch manager Ted van Leeuwen tegen FOX Sports. "Er is interesse, maar het zweeft nog ergens in de lucht. Noem het langdurige broedprocessen."

"Niemand is afgehaakt, maar ze staan ook nog niet aan de voordeur voor Hakim", benadrukt Van Leeuwen. "Er komt nog wel een soort van paniekexplosie op de transfermarkt. En dan zijn wij uiteindelijk ook aan de beurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen