Martinez staat open voor nieuwe spelers bij België

Ger
7 augustus 2016, 23:24
Foto: © ProShots

Roberto Martinez werd donderdag voorgesteld als nieuwe bondscoach van België. De Spanjaard pikte drie dagen later het duel tussen AA Gent en Racing Genk mee. De opvolger van Marc Wilmots is te spreken over het niveau.

"Ik wil eerst zeggen dat hier een indrukwekkende sfeer hangt. Ik hou er ook van hoe de ploegen spelen, met open en goed voetbal en de wil om te winnen", zegt Martinez tegen PlaySports. "Ik wil de competitie zo goed mogelijk leren kennen, maar ik heb daar wel wat tijd voor nodig natuurlijk. Daarentegen ken ik wel al zeventien spelers uit de Premier League. Met sommigen heb ik graag gewerkt en anderen maakten me het moeilijk."

Martinez benadrukt dat iedereen een kans heeft om de selectie te halen. "Ik sta voor een frisse start en sta er zeker voor open om spelers erbij te nemen die indruk op me maakten. Het is duidelijk dat België een uitzonderlijke groep heeft met veel talent."

De nieuwbakken keuzeheer zag Gent uiteindelijk met 1-0 zegevieren. Jérémy Perbet zorgde in de absolute slotfase voor het enige doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen