Collega's vinden Aubameyang beste speler Bundesliga

9 januari 2017, 12:49
Foto: © ProShots

Pierre-Emerick Aubameyang staat er goed op bij zijn collega's. De aanvaller van Borussia Dortmund is door zijn collega-spelers verkozen tot beste veldspeler van de Bundesliga in de eerste seizoenshelft. 

Bij de verkiezing, georganiseerd door Kicker, kreeg Aubameyang maar liefst 33,6 procent van de stemmen. De international van Gabon scoorde dit seizoen zestien keer in vijftien competitiewedstrijden en voert daarmee de topscorerslijst aan. De verrassende nummer twee van de verkiezing was Emil Forsberg van RB Leipzig, hij kreeg 23,1 procent van de stemmen. Op plek drie volgt de eerste speler van koploper Bayern München: Robert Lewandowski. De Poolse aanvaller kon rekenen op de steun van 14,3 procent van zijn collega's.

Een jaar geleden won Douglas Costa van Bayern München deze verkiezing, die twee keer per jaar gehouden wordt. In de zomer, tijdens de meest recente rondvraag, ging de hoofdprijs naar Henrikh Mkhitaryan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen